Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل دوم ستاره ساز به زودی شروع می‌شود. سریال "پادری" از امشب روی آنتن شبکه یک سیما می رود. ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

شهاب حسینی و الهام حمیدی «بچه های ابدی» را به الکوثر می آورند 
« بچه های ابدی» ساخته پوران درخشنده و با بازی شهاب حسینی و الهام حمیدی از شبکه الکوثر پخش می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
داستان این فیلم مربوط به کودکان مبتلا به بیماری سندرم دان است. نگار در آستانه ازدواج با ایمان است ، اما در همین حین به واقعیتی در زندگی ایمان پی می برد که ممکن است در تصمیم او برای ازدواج تاثیر بگذارد. ایمان تعهدی دارد که نمی توان حتی به خاطر ازدواج با نگار آن را نادیده بگیرد. تعهدی که به علی برادرش برای مراقبت از او دارد. نگار برای ازدواج با ایمان دچار تردید می شود. او باید به ایمان حق بدهد و پس از ازدواج محنت مراقبت از علی را به جان بخرد و یا از تصمیم ازدواج منصرف شود. در گیر و دار تردید و دودلی نگار ، علی گم می شود و نگار شاهد تقلای ایمان برای یافتن برادرش می شود و ... 
یکشنبه 30 تیر ساعت 11:30 به وقت تهران ، فیلم سینمایی «بچه های ابدی» با بازی شهاب حسینی ، الهام حمیدی ، هادی مرزبان ، پانته آ بهرام ، آهو خردمند ، فرزانه کابلی ، مهدی میامی ، فلور نظری ، علی احمدی فر و علیرضا زمانی نسب در مدت زمان 118 دقیقه با دوبله عربی از شبکه الکوثر پخش می شود . 
تکرار این فیلم روز بعد ساعت 2:00 به وقت تهران است .
« چهره به چهره» با جمشید هاشم پور 
در کانال آذری شبکه سحر 

فیلم سینمایی «چهره به چهره» به نویسندگی و کارگردانی علی ژکان شنبه 29 تیر ساعت 19:30 به وقت تهران از کانال آذری شبکه سحر پخش می شود . 
این فیلم محصول 1387 است و در ژانر جنایی و پلیسی ساخته شده است. داستان آن مربوط به قتل مهندسی به نام مهران شاهرخی است. به دنبال وقوع این قتل پلیس در جست و جوی رد قاتل با زوایای پیدا و پنهان زندگی مقنول روبرو می شود. در این میان اسراری عیان می شود ، اسراری که امروزه روش های زندگی را چنان متاثر کرده که گاه شناخت چهره واقعی اشخاص ناممکن به نظر می رسد. پلیس با استفاده از مهارت های متداول ، صورت های پنهان پشت هر چهره را یکی یکی کشف می کند و سعی در پیش افتادن از اتفاقات دارد اما .... 
مهدی حسین زاده، مدیر دوبلاژ به همراه جمعی از همکاران کانال آذری شبکه سحر مسئولیت دوبله این فیلم را برعهده دارند و بازیگران فیلم «چهره به چهره» عبارتند از: جمشید هاشم پور ، علی عمرانی ، شیوا خنیاگر ، مصطفی طاری ، کاوه کاویان و فرانک حیدریان . 
مدت زمان این فیلم 90 دقیقه است و با تهیه کنندگی علی ژکان،امروز بر روی آنتن کانال آذری شبکه سحر است .
پخش سریال پلیسی «زخم» با بازی لیلا اوتادی 
از کانال اردوی شبکه جهانی سحر 
سریال تلویزیونی «زخم» به کارگردانی مسعود آب‌پرور و با بازی لیلا اوتادی و همایون ارشادی از امروز شنبه 29 تیر از کانال اردوی شبکه جهانی سحر پخش می شود.

داستان این سریال به قلم سعید رحمانی درباره سروان الهام پویا (با بازی لیلا اوتادی) است که دانش آموخته روان شناسی و فارغ‌التحصیل دانشکده افسری بوده و به عنوان مشاور و مددکار در کلانتری 132 مشغول به کار می‌شود . 
وی که به خاطر انتخاب چنین شغلی به شدت با پدرش دچار مشکل است، حالا در مواجهه با چالش‌های اجتماعی درگیر معضلات و مشکلات بزرگتری می‌شود . 
این سریال را ناهید انوری برای کانال اردو دوبله و زبانگردانی کرده است . 
تهیه‌کننده سریال «زخم» محسن علی‌اکبری است و محمد صادقی، انوشیروان ارجمند، امیر نوری ( در نقش قدرت)، برزو ارجمند، فقیه سلطانی (در نقش نرگس)، جمشید جهانزاده، مهرداد ضیایی، امیرحسین آرمان، معصومه بافنده، میثاق جمشیدی، حسام شجاعی، رخساره شجاع الدین بازیگران این سریال هستند . 
این سریال امشب ساعت 22 به وقت تهران از کانال اردو پخش می شود . 
تکرار آن فردا یکشنبه ساعت 5:29 دقیقه بامداد به وقت تهران و ساعت 9:14 صبح خواهد بود .

داریوش مهرجویی در جشنواره فیلم های شبکه 4 / جمعه «مهمان مامان» شوید
جانگوی آزاد شده، یک مرد یک ترن، نمایش ترومن، شرلوک هولمز، دوازده مرد خشمگین، مسیر سبز و مهمان مامان عناوین فیلم هایی است که در«فیلم خانه» نمایش داده می شود.
«فیلم خانه»شبکه چهار هر روز ساعت 10:30روی آنتن می‌رود و روزانه یک اثر از برترین آثار برگزیده سینمای ایران و جهان که تاریخ سینما را ساخته اند ازنگاه منتقدان و اهالی سینما، پخش می کند.مخاطبان قبل از تماشای فیلم از زبان متقدان با محتوا وکارگردان فیلم بیشتر آشنا می شوند.سید علی روحانی، رامتین شهبازی،جواد طوسی و خسرو نقیبی منتقدین این هفته «فیلم خانه» هستند.
«جانگوی آزاد شده»، یک مرد یک ترن، نمایش ترومن، شرلوک هولمز، دوازده مرد خشمگین، مسیر سبز و مهمان مامان عناوین فیلم هایی است که از 29تیرماه تا 4 مرداد در قالب «فیلم خانه» پخش می شود.
در ادامه اطلاعات فیلم های سینمایی عنوان شده به همراه خلاصه داستان آمده است:
فیلم سینمایی «جانگوی آزاد شده» به کارگردانی کوئنتین تارانتینو است.
جنگو یک برده است که توسط یک ارباب سخاوتمند به نام دکتر کینگ شولز خریداری می‌شود. از آنجا که شولز اعتقادی به برده‌داری ندارد جنگو را آزاد می‌کند و آن دو در کسب و کاری که شولز به راه انداخته با هم شریک می‌شوند. بعد از یک زمستان پرسود، آن دو با هدف پیدا کردن همسر جنگو به نام برومهیلدا به می‌سی‌سی‌پی می‌روند...
«یک مرد، یک ترن» که با عنوان اصلی «امپراطوری قطب شمال» شناخته می‌شود، محصول سال 1973 آمریکا است که در مدت زمان معمول 118 دقیقه توسط روبرت آلدریچ کارگردانی شده است.
فیلم‌نامه «یک مرد، یک ترن» را کریستوفر ناف به نگارش درآورده است و فیلم در ژانر اکشن و دلهره قرار می‌گیرد. داستان فیلم در دهه 1930 اتفاق می‌افتد. در این دوران به دلیل فقط اقتصادی و بیکاری در آمریکا، برخی کارگران از کار برکنار شده و جویای کار مجدد هستند و در این راه از مکانی به مکان دیگر سفر می‌کنند؛ آن‌ها توان پرداخت هزینه مسافر با قطار را ندارند و قاچاقی سوار قطار می‌شوند اما یکی از این قطارها نگهبانی دارد که به هیچ‌کس اجازه کاری را نمی‌دهد.
«نمایش ترومن»فیلمی علمی، تخیلی، کمدی و درام به کارگردانی پیترویر و نویسندگی اندرو نیکول  است که در سال 1998 اکران شده است.
این فیلم در آن سال برنده‌ی جایزه‌ی گلدن گلوب بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین بازیگر مکمل مرد شد و برای بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین بازیگر مکمل مرد نیز نامزد اسکار شد. در این فیلم، جیم کری، لارا لینی، اد هریس بازی می‌کنند.
فیلم درباره‌ی مردی به نام ترومن است که یک زندگی ساده دارد. او کودکی‌اش را در رؤیای کشف جهان و جهانگردی به سر برده است ولی حالا اسیر زندگی اداری و زناشویی شده است...
«شرلوک هولمز» نام یک فیلم نئو نوآر معمایی جنایی به کارگردانی گای ریچی است که برگرفته از داستان‌های شرلوک هلمز، کارآگاه معروف خیالی اثر آرتور کانن دویل است.. شرلوک هولمز توسط برادران وارنر در 25 دسامبر 2009 به نمایش درآمد.
خلاصه فیلم: شرلوک هولمز به همراه دستیارش مجرمی خطرناک به نام بلک وود را دستگیر می کنند. بلک وود پس از مدتی به جرم جادوگری و آدم ربایی به اعدام محکوم می شود. اما چیزی نمی‌گذارد که گورکن قبرستان به آنها می‌گوید بلک وود زنده است. 
«دوازده مرد خشمگین»فیلمی درام محصول سال 1957 آمریکاست که براساس داستانی تلویزیونی به همین نام نوشته رجینالد روز و به کارگردانی سیدنی لومت ساخته شده‌است.
داستان درباره هیات منصفه دادگاهی متشکل از دوازده نفر است که بایستی درباره گناهکار بودن یا بی‌گناهی جوانی به اتهام قتل تصمیم‌گیری کنند. فیلم به دلیل اینکه تنها از یک لوکیشن در بیشتر طول فیلم و دوازده بازیگر اصلی استفاده کرده‌است مورد توجه می‌باشد.
«مسیر سبز» فیلمی است به کارگردانی فرانک دارابونت و محصول سال 1999 شرکت آمریکایی برادران وارنر است که بر اساس رمانی از استیون کینگ ساخته شده‌است و در آن تام هنکس در نقش پل اجکام و مایکل کلارک دانکن در نقش جان کافی بازی می‌کنند.
خلاصه فیلم:یک سیاهپوست درشت اندام و خوش قلب به نام جان کافی به جرم قتل دو دختر نوجوان به زندان می افتد و در انتظار مرگ است. زندانبان ها بعد از مدتی متوجه می شوند او بی گناه است و در اصل می خواسته آن دو دختر را نجات دهد...
فیلم سینمایی «مهمان مامان» به کارگردانی داریوش مهرجویی، جمعه 4مرداد پخش می شود.
در خلاصه داستان فیلم با بازی گلاب آدینه، حسن پورشیرازی، امین حیایی، پارسا پیروزفر و نسرین مقانلو آمده است: برای خانواده‌ای مهمان سرزده که تازه عروس و داماد هستند، می‌آید چون وضع مالی خانواده خوب نیست، همسایگان دست به دست هم می‌دهند تا آبروی صاحبخانه را حفظ کنند...

«فیلم خانه» هر روز ساعت 10:30 پخش و ساعت 1:30 بامداد از شبکه چهار سیما بازپخش و تقدیم به علاقمندان هنر هفتم می شود.

مروری بر آثار پیمان خازنی در «نغمه ها»

نوازنده تار و موسیقیدان ایرانی در برنامه امشب «نغمه ها» مرور می شود.
مجله تخصصی و موسیقایی«نغمه ها» به کارگردانی حبیب الله ذوالفقاری از تولیدات گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما است که با اهالی موسیقی در حوزه های مختلف خوانندگی، آهنگ سازی، تک نوازی، موسیقی کلاسیک، موسیقی ملل، موسیقی مقامی یا نواحی به گفتگوی صمیمانه می پردازد.
در برنامه امروز (29 تیرماه) که ساعت 19 پخش می شود، با پیمان خازنی، آهنگساز، نوازنده تار و موسیقیدان ایرانی گفتگو شده است.
در این برنامه موسیقیایی شش قطعه از کارهای خازنی در مقام آهنگساز و نوازنده تار پخش می شود.
 از آلبوم به یاد من باش با صدای سالار عقیلی، از آلبوم پریچهر با صدای سینا سرلک، دکلمه علیرضا قربانی با نام خانه آبی، کجاست خانه باد با دکلمه الهام پاوه نژاد، پخش اثر از نخستین آلبوم پیمان خازنی با نام شوخی که اثری تلفیقی از تار و پیانو است و همهمه کاشی‌ها با تکنوازی تاراز جمله کارهای این هنرمند است که در «نغمه های» امشب پخش می شود.
«نغمه ها» برنامه تخصصی شبکه چهار سیما درحوزه موسیقی است که با هدف معرفی بزرگان عرصه موسیقی تهیه و تولید می شود این برنامه امشب ساعت 19 از شبکه چهارسیما پخش می شود. 

سیاوش طهمورث: صحنه هنر مقدس است جای پولشویی نیست/ این باندبازی‌ها و جمع‌شدن‌های شبانه برای چیست؟+ فیلم

 

کارزار «کارساز»ها در پاییز شروع می شود

تولید مستند-مسابقه‌ی تلویزیونی «کارساز» با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور بهپایان رسید .

تولید مستند-مسابقه‌ی ‌ « کارساز» با حضور دکتر سورنا ستاری ،معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به ایستگاه پایانی رسید .

«کارساز» مستند-مسابقه‌ای تلویزیونی برای رقابت ایده‌های برتر است. مسابقه‌ای جذاب و مستند درباره‌ی کسب و کار، میان کسانی که ایده‌ درخشان در ذهن دارند، اختراع مهمی کرده‌اند که جهان تازه‌ای می‌سازند یا محصول ویژه‌ای ساخته‌اند که زندگی انسان‌ها را تغییر می‌دهند.

در مسابقه‌ پایانی و مراسم اختتامیه‌ی «کارساز»، سورنا ستاری ، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با حمایت از تولید مستند-مسابقه‌ی «کارساز» در حوزه‌ی کارآفرینی و کسب‌وکار گفت: حرکت اشتباه ما از جایی آغازشد که به فرزندانمان آموختیم معنی اشتغال،استخدام است و بهایی به ایده ‌ پردازی، نوآوری وتفکر خلاق ندادیم . در این صورت مدرک ‌ گراییرواج پیدا کرد و جوانان در دانشگاه ‌ ها به دنبالتکه کاغذی برای استخدام رفتند . پس از استخدام خوشحالی می ‌ کنند در حالی که نمی ‌دانند این اقدام تمام اعتماد به نفس، مهارت ها و نوآوری ‌ ها از بین می ‌ برد . اگر به این نکته برسیم که استخدام افتخار نیست و جوانان را با پول نه ،بلکه با تفکر و ایده ‌ های نوآورانه آنها باید ارزیابیکرد، آن زمان به فرهنگ کارآفرینی هزار ساله ‌یخود بازگشته ‌ ایم . در این صورت متوجه می ‌شویم که خام ‌فروشی راه به جایی نمی ‌ برد و تنهافرهنگ مسموم وابستگی را به اقتصاد تزریق می ‌کند .

در مستند-مسابقه‌‌ «کارساز» هر سه گروه شرکت‌کننده در فضایی خارج از استودیو و به‌صورت میدانی کار می کنند.شرکت‌کننده‌ها زیر نظر سه مربی متخصص و کارآفرین با کسب آموزش‌ها و راهنمایی‌های لازم و تئوری، وارد بخش عملی تولید محصول و بازاریابی می‌شوند و برای محصول خود مشتری پیدا می‌کنند تا امتیازات لازم برای برنده شدن و حمایت سرمایه‌گذاران را کسب کنند.

«کارساز» محصول تازه‌ای از گروه سازنده‌ی «خانه‌ی ما» است که پیش از این تجربه‌ی ساخت هفت فصل از این مستند-مسابقه‌ی خانوادگی را در تهران، اصفهان، رشت، تبریز، اهواز و شیراز پشت سر گذاشته‌اند. فراخوان شرکت در «کارساز» زمستان 97 منتشر شد وفیلمبرداری مراحل مختلف این مجموعه‌ی 10 قسمتی تا اواخر تیرماه ادامه داشت.

«کارساز» با کارگردانی حسام اسلامی، امین کفاش و سیداحسان عمادی و به تهیه‌کنندگی مهدی مطهر در خانه‌ی مستند انقلاب اسلامی تولید شده است. مستند-مسابقه‌ی‌ « کارساز»پاییز 98 روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.

«ستاره ساز» به قسمت آخر رسید/ فصل دوم در راه
 مسابقه بزرگ تلویزیونی «ستاره ساز» سرانجام پس از پایان چالش های مرحله نهایی خود به قسمت فینال رسید. قسمت آخر این برنامه روز سه شنبه 1 مردادماه با انتخاب استعدادهای برتر به پایان می رسد.
«ستاره ساز» تاکنون 53 قسمت خود را روی آنتن شبکه سه برده است و مرحله نهایی آن طی سه هفته گذشته با حضور 6 نوجوان برتر دنبال شد.
آقایان میلاد بهرامیان، مهدی پورجلالی، مرتضی سجادی، امیرحسین شهسواری، علیرضا صفری و عباس کهریزی، بازیکنان راه یافته به بخش فینال نخستین فصل از «ستاره ساز» بودند که درنهایت این هفته، با رای داوران و آرای مردمی 3 برگزیده نهایی مشخص خواهند شد. 3 برگزیده نهایی این مسابقه، به ترتیب 100 میلیون، 40 میلیون و 20 میلیون تومان جایزه دریافت خواهند کرد.
مسابقه استعدادیابی «ستاره ساز» به کارگردانی نیما بانک، تهیه کنندگی جواد فرحانی و اجرای محمدرضا احمدی با موضوع کشف استعداد‌های فوتبال، به شناسایی ستاره‌های آینده ایران در سراسر کشور می‌پردازد.
فیروز کریمی، خداداد عزیزی، ادموند بزیک و مجتبی جباری داوران فصل نخست این مسابقه استعدادیابی بودند. فصل دوم «ستاره ساز» بزودی تولید خود را آغاز خواهد کرد.

پخش سریال پادری از شبکه یک
مجموعه تلویزیونی پادری در کنداکتور پخش شبکه یک قرار گرفت.

این سریال به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی سید محمود رضوی از شنبه تا چهارشنبه هر شب ساعت 15 بامداد پخش و ساعت9:30 روز بعد بازپخش می شود. قسمت اول این سریال 26  قسمتی بامداد فردا 30 تیر روی آنتن می رود. سریال پادری مضمونی طنز و کمدی دارد که زنده یاد جمشید مشایخی، هومن برق نورد، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، امیرحسین رستمی، نگار عابدی، مجید یاسر، ابراهیم آبادی، کریم قربانی، شهین تسلیمی، محمدرضا شیرخانلو، یاس نوروزی و زینب فلاحت پیشه در آن ایفای نقش کردند. در خلاصه این داستان این سریال آمده است: با تعطیلی قالیشویی مشتاق، فیروز در پی یافتن راهی جدید برای برون رفت مشکلات ناشی از این تعطیلی است. در آستانه نوروز او به خاطر از دست نرفتن اعتبار قالیشویی و حفظ مشتریانش، سعی می کند با اجاره یک قالیشویی دیگر، کارش را ادامه دهد.

وزیر صمت امشب در برنامه شبکه یک

"رضا رحمانی" وزیر صمت امشب 29 تیر با حضور در برنامه تحلیلی نگاه یک از برنامه ها این وزارتخانه برای رونق تولید می گوید. اقدامات برای تامین کالاهای اساسی با اولویت رونق تولید و وضعیت بازار خودرو و برنامه ها برای ساماندهی این بازار متلاطم از دیگر محورهای گفتگوی وزیر صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.
نگاه یک به تهیه کنندگی حسن نهضت کاری از گروه سیاسی شبکه یک سیما است که شنبه ها بعد از سریال شبانگاهی روی آنتن می رود.

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه چهار شبکه یک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه چهار شبکه یک رسانه ملی تلویزیون شبکه پنج سیما شبکه سه شبکه چهار شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!

مسعود اسکویی در طول این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون گزارشگر و گوینده اخبار بوده است، می‌گفت که تاکنون هیچ گافی نداده‌ است، راست هم می‌گفت چراکه او گزارشگری را در کنار زنده‌یاد بهمنش آموخته بود و در خاطراتش همواره از زنده‌یاد عطاءالله بهمنش یاد می‌کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود اسکویی صبح امروز ـ چهارشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه از دنیا رفت؛ گوینده پیشکسوتی که هر بار با او تماس می‌گرفتیم با رویی گشوده و صبوری به گفت‌وگو می‌پرداخت و پاسخگوی سوالاتمان در حوزه رادیو می‌شد.  

در گزارش زیر گفت‌وگوی قدیمی با مسعود اسکویی را که از سال‌ها پیش داشتیم، مرور می‌کنیم. در این گفت‌وگو او از ۴۶ سال تجربه گویندگی گفته است.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت به گفته‌ی خودش از سال ۴۵ استخدام تلویزیون شد و به عنوان گوینده‌ی خبرهای سیاسی در تلویزیون حضور داشت.

سال‌ها به عنوان گوینده‌ی خبر سیاسی کار می‌کرد و چون هنوز بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا نشده بود، اخبار ورزشی را نیز در همان جا می‌خواند. زمانی که بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا شد، به بخش ورزشی خبر آمد و گوینده‌ی ثابت خبر ورزشی تلویزیون در ساعات ۱۹ و ۲۱ شد.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت رادیو و تلویزیون پس از گویندگی اخبار با گزارش‌های ورزشی آشنا شد و شروع به گزارش‌ کردن در کنار عطاء‌الله بهمنش، گزارشگر پیشکسوت کرد.

خاطره جالب از گزارشگری اسکویی در تلویزیون

مسعود اسکویی روایت می‌کرد: یادش بخیر یک استادی داشتیم آقای پیمان که همیشه می‌گفت هر مطلبی که می‌خواهید چه در رادیو و چه در تلویزیون ارائه دهید، حتما یک بار قبلش بخوانید. اشکال هم ندارد از پشت دوربین، بیننده نگاه کند؛ به هر حال یک خبر تازه در وسط برنامه به دستتان رسیده است.

می‌گفت، تلویزیون اوایل، ساعت شش تا هشت دو ساعت برنامه داشت که یک ربع آن خبر بود. از سریال و فیلم هم خبری نبود. یک روز وقتی خبرهایمان تمام شد در پایان خبری را به من دادند که نوشته بود «توجه بفرمایید امروز در ایتالیا جوانی با اتومبیل تصادف کرد و یک ... قطع شد» با توجه به اینکه قبلا این خبر را نخوانده بودم، شروع کردم این خبر را برای بینندگان بخوانم و در فکر خودم گفتم باید پایش باشد که قطع شده است؛ در حالی که زمانی که جمله‌ی بعد را خواندم این بود که پلیس پس از پنج ساعت جستجو «گوش» اش را پیدا کرده است!

به خنده می‌گوید: بالا خواندیم پا و پایین خواندیم «گوش» حالا جواب بیننده را چه می‌خواهیم بدهیم!؟

اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران هستم

اسکویی اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران بود. اتومبیل‌رانی، مسابقات ورزشی مثل فوتبال و فوتسال نیز از جمله ورزش‌هایی بود که گزارش می‌کرد.

خاطراتش را چنین یادآور می‌شد: «در آن زمان چون ۱۵ نفر بیشتر نبودیم، در گروه ورزش تلویزیون اکثر برنامه‌ها را گزارش می‌کردیم. فوتبال هم گزارش می‌کردم و ضمن اینکه گزارش می‌کردم اخبار هم می‌خواندم. تا اینکه پس از انقلاب سال ۱۳۶۸ من را به رادیو آوردند. خیلی سخت بود ولی خوب به رادیو آمدم.

این پیشکسوت رادیو می‌گوید: ضمن اینکه برنامه‌ها را در رادیو اجرا می‌کردم، مسابقات را نیز گزارش می‌کردم؛ البته بیشتر مسابقات والیبال و تنیس را گزارش می‌کردم و به همراه تیم‌ها به کشورهای دیگر می‌رفتم. در تهران هم مسابقات مختلفی بود که می‌رفتم و گزارش می‌کردم.»

فوتبال ایران و استرالیا خیلی برایمان هیجان داشت

اسکویی درباره‌ی جذاب‌ترین گزارشی که تاکنون از او به یادگار مانده است، صحبت کرده و گفته بود: البته تمام مسابقاتی که گزارش می‌کنیم برای ما جذاب است؛ اما خاطرم هست زمانی که مسابقات والیبال جام ملت‌های آسیا در کشورمان بود که تیم‌های خارجی هم آمده بودند، بسیار برایم جذاب بود. به ویژه اینکه قهرمان جام ملت‌های آسیا شدیم.

او همچنین بازی فوتبال ایران و استرالیا را جزو جذاب‌ترین گزارش‌های کاری‌اش خواند و گفت: در این بازی من، مجری و گوینده‌ی برنامه بودم؛ یعنی گزارشگر نبودم اما بسیار هیجان داشت و خیلی اثرگذار بر روی کارمان بود.

به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم

اسکویی همچنین با اشاره به اینکه زمانی که به تلویزیون وارد شد، جوانی ۲۴ ساله بود و هنوز آن پختگی لازم را پیدا نکرده بود، اظهار کرده بود: هرچه جلوتر می‌رفتم در حین کار، به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم. گویندگی هم در تلویزیون و هم در رادیو؛ اکنون هم که تا به اینجا رسیده‌ام همین حس را دارم. از دل و جان گویندگی و کارم را دوست دارم و کم کم سعی کردم پیشرفت کنم به رادیو آمدم و اکنون به اینجایی که هستم رسیدم.

در شهرستان‌ها گزارشگران بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند

این گزارشگر قدیمی تلویزیون و رادیو در ارتباط با گزارشگران جوان امروزمان در شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی اظهار کرده بود: مساله‌ای که گزارشگران جوان ورزشی باید در نظر داشته باشند، بی‌طرف بودن است. حال با توجه به اینکه هر کسی ممکن است علاقه‌ای به تیمی داشته باشد اما در گزارشش نباید این امر نشان داده شود. باید طوری گزارش کند که بی‌طرف باشد. اگر در رادیو گزارش می‌کند، باید شنونده‌ی خود را حفظ کند و اینکه در رشته‌ای که گزارش می‌کند، باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد.

او افزوده بود: متاسفانه در شهرستان‌های ما به چشم می‌خورد که گزارشگران ما بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند. در تلویزیون به دلیل اینکه ۷۰ درصد تصویر است و ۳۰ درصد گوش کردن، گزارشگر هر چه بگوید و بیننده هم هر چقدر دقت کند، ۳۰، ‌ ۴۰ درصد بیشتر نمی‌گیرد؛ به دلیل اینکه حواسش همه به تصویر است. اما در رادیو ۱۰۰ درصد گوش است؛ بنابراین باید گزارشمان نسبت به تلویزیون متفاوت باشد.

اسکویی بار دیگر تاکید کرده بود: مساله‌ی بی‌طرفی خیلی مهم است که متاسفانه در شهرستان‌ها می‌بینیم و خیلی واضح است. این جانبداری در تمام رشته‌ها از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال، ‌ هندبال و همه اینها کاملا به چشم می‌خورد.

اسکویی با توصیه بر اینکه در تلویزیون گزارشگر نباید زیاد صحبت کند به دلیل اینکه تصویر به کمکش می‌آید، خاطرنشان کرد: متاسفانه گزارشگران جوان شهرستانی ما همین طور هزار ماشاء‌الله پشت سر هم در تلویزیون صحبت می‌کنند.

با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم

اسکویی با توصیه نسبت به اینکه گزارشگر باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد و بداند جریان بازی از چه قرار است، گفته بود: الان مثل گذشته نیست، یک بچه پنج، شش ساله هم می‌تواند از من ایراد بگیرد. کوچکترین اشتباه و غلطی که داشته باشیم تماس می‌گیرند و می‌گویند. خیلی باید حواسمان جمع باشد و دقت و مطالعه کنیم و با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم.

تاکنون هیچ گافی نداده‌ام/با دل و جان کار کردیم

اسکویی از سال ۴۵ در تلویزیون بود و سپس در ‌سال ۶۸ به رادیو آمد. تاکید می‌کرد که تاکنون هیچ گافی نداده‌ام، اینکه چیزی را جابه جا بگویم، نه این کار را نکرده‌ام. نمی‌خواستم هیچ ایرادی از من نه در تلویزیون و نه در رادیو گرفته شود.

او درباره‌ی افتتاح رادیو ورزش گفته بود: رادیو ورزش هشت تیرماه سال ۷۸ افتتاح شد و آقای جهانی، ندیری، شادابی و من چند نفری بودیم که به عنوان موسسان و بانیان شبکه ورزش حضور داشتیم. همگی با دل و جان کار کردیم و امروز شبکه ورزش جای خود را در بین همه باز کرده است.

در پخش بعضی از جمله فوتبال و جام جهانی حتی از تلویزیون جلوتر هستیم

اسکویی به رادیو بسیار عِرق داشت؛ «به جرأت می‌توانم بگویم در پخش بعضی مسابقات، از جمله فوتبال و جام جهانی، رادیو ورزش از تمام رادیوها و حتی از تلویزیون جلوتر است؛ به عنوان مثال زمانی که به همراه تیم‌ها به مسابقات کانادا رفته بودم، در مسابقات وزنه‌برداری آقای رضازاده مسابقه داشت و من هم با یک موبایل گزارش می‌کردم. اما در تلویزیون اینگونه نیست وقتی در المپیک ۲۰ رشته داریم تلویزیون نمی‌تواند پخش مستقیم همزمان داشته باشد. اما ما در رادیو همزمان می‌توانیم پوشش دهیم؛ بنابراین در اینجا از همه جلو می‌افتیم.»

ما شدیم شبکه ماشین! کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم

این گزارشگر پیشکسوت با خنده چنین اظهار کرده بود: ما شدیم شبکه ماشین! همه برنامه‌هایمان را گوش می‌دهند؛ البته مخاطبان انتظار پخش مستقیم همه مسابقات را از ما دارند و این کار ما را یک مقدار سخت کرده است. باید دقت کنیم از اینکه هستیم بالاتر برویم.

اسکویی با بیان اینکه تا چه میزان دامن زدن به حاشیه‌های ورزشی در دستور کار رادیو ورزش است؟ گفته بود: ما در حال حاضر کاری می‌کنیم حاشیه‌مان کمتر باشد و به اصل قضیه بپردازیم. در موارد مختلف برنامه‌های علمی داریم که شاد هستند و واقعا یک تلاش همه‌جانبه است؛ به گونه‌ای که کسی نمی‌تواند بگوید ما ساعت‌ها استراحت و بیکاری داریم، همه در تلاشند و ارتباط زیادی با مسؤولان و دست‌اندرکاران ورزشی داریم بلافاصله موضوعات و انتقادات را مطرح می‌کنیم. با توجه به کارهایی که انجام می‌دهیم کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم.

احتیاج به رادیو ورزش ۲ داریم

او با اشاره به اینکه یک رادیو به مدت ۲۴ ساعت برای ما باز هم کم است، با توجه به اینکه برنامه‌های خیلی متنوعی داریم، گفته بود: زمانی که پخش مستقیم داریم برنامه‌هایی که در آن ساعت پخش می‌شوند پخش نمی‌شوند، به هر حال بیننده توقع دارد برنامه‌ی خودش را پخش کنند و این برنامه هم شنونده‌ی خاص خودش را دارد. در اینجاست که احتیاج به شبکه‌ی دیگری تحت عنوان «رادیو ورزش» داریم تا اینگونه برنامه‌ها در ساعات مشخص خود پخش شوند. خوب است اگر «رادیو ورزش ۲» ایجاد شود، در این صورت هم شنونده‌هایی که برنامه دوست دارند، گوش می‌دهند و هم شنونده‌هایی که پخش مستقیم مسابقات را دنبال می‌کنند گوش می‌دهند.

اولین گزارش فوتبالم در کنار استادم آقای بهمنش بود

مسعود اسکویی سپس از همکاری‌اش با عطاء‌الله بهمنش گفته؛ «در تلویزیون قبل از انقلاب با آقای بهمنش همکاری داشتم، مسابقات مختلفی رفتیم که او گزارش می‌کرد و من هم در کنارش بودم. اولین گزارش من در سفر به کویت و بازی پرسپولیس با تیم القادسیه و دو تیم دیگر بود که از طرف تلویزیون من و آقای بهمنش رفته بودیم من در آنجا برای اولین بار بود که گزارش فوتبال می‌کردم ۱۰ دقیقه آقای بهمنش گزارش می‌کرد پنج دقیقه هم من گزارش می‌کردم.»

او در پایان گفت‌وگویش با ایسنا بار دیگر تاکید کرده بود: خیلی سخت بود که از تلویزیون به رادیو آمدم اما حالا با جان و دل گویندگی و کارم را دوست دارم و تاکنون که به اینجا رسیدم، بسیار به کارم عشق می‌ورزم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سری جدید برنامه «هفت» از امشب در قاب تلویزیون
  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش